Bär Cargolift Falt

Den hopfällbara liften

Behöver du ofta ha fri åtkomst till dörrarna för lastutrymmet, till exempel vid på- och avlastning på ramp? En standardlyft skulle göra det svårare att använda fordonet? I sådant fall är Bär Cargolift Falt lösningen för dig och ditt arbete.

I körläget försvinner den hopfällbara Bakgavelliften in under golvet på fordonet. På så sätt kan man lasta på kaj/ramp utan begränsningar. När lyften ska användas trycker man för sänkning av plattformen vilket gör plattformspaketet tillgängligt så att operatören sedan kan fälla ut plattformen manuellt. Utfällningen är fjäderavlastad för att göra det lätt för operatören.

Write one or two paragraphs describing your product or services. To be successful your content needs to be useful to your readers.

Start with the customer – find out what they want and give it to them.

Om lastning och lossning ofta sker på lutande mark rekommenderar BÄR versionen F4, medans F2 Cargolift bara har två lyftcylindrar, möjliggör de extra två tiltcylindrarna på F4 Cargolift att lutningen jämnas ut oavsett höjdläget. Detta ökar säkerheten och komforten vid lastning och avlastning.

Denna produktgrupp innehåller Cargolifts:

  • BC 1000 F2
  • BC 1000 F4
  • BC 1500 F2
  • BC 1500 F4
  • BC 2000 F2
  • BC 2000 F4

Utrustning för Bär Cargolift Falt

Standardstyrenhet Bär Control EVO

Intuitivt användbar, robust byggd och perfekt användbar även med handskar tack vare tvärspaksbrytarna - det är Bär Control EVO-styrenheten. Som tillval kan Cargolift slås på och av med hjälp av den vänstra manöverspaken. BÄR kallar detta alternativ för SwitchKey.

Driftfilm för Bär Cargolift Falt med Bär Control EVO på YouTube 

Läs mer

Enkel och säker radiostyrning - Bär SmartControl Basic

BÄR erbjuder Bär SmartControl Basic radiofjärrkontroll för att styra de grundläggande funktionerna via radio. För det räcker med tre knappar! Säkerheten kommer från den närliggande detektionen.

Läs mer om radiostyrning

Den vikbara aluminiumplattformen

Alla vikbara Cargolifts är utrustade med en lätt men stabil aluminiumplattform. Manuell fällning är användarvänlig med fjäderavlastning. Plattformens baksida är som standard i naturlig aluminium. Den halkskyddade TracGrip-plattformsytan ökar säkerheten på plattformen. Alternativt finns den bullerdämpande slitbanan SilentGrip tillgänglig.

Läs mer

För säker transport av dina rullcontainrar - avrullningsstopp 2rd

Avrullningsstopp 2rd gör det möjligt att transportera två rullcontainrar samtidigt. Klaffarna har en öppningsvinkel på 43° för rulldiametrar upp till 110 mm. Klaffarna öppnas individuellt med en spak per klaffarna och har två växellägen.

Driftsfilm för avrullningsstopp 2rd på YouTube

För säker transport av dina rullcontainrar - avrullningsstopp 2ad

Avrullningsstopp 2ad gör det möjligt att transportera två rullcontainrar samtidigt. Klaffarna har en öppningsvinkel på 110° för rulldiametrar upp till 200 mm. Klaffarna öppnas individuellt med en spak per klaffarna och har två växellägen.

Driftsfilm för avrullningsstopp 2ad på YouTube

Ytterligare innehåll om Bär Cargolift Falt

Använd data från din Bär Cargolift!

Alla Bär Cargolifts är utrustade med Bär CargoConnect datagränssnittet. Om programvarualternativet är aktivt och den elektroniska styrenheten eBC Controller är ansluten till din telematik kan du använda data.

Film om Bär CargoConnect på YouTube

Läs mer

Rådgivning dygnet runt - produktrekommendation MyCargolift

Du känner ditt fordon och din transportuppgift - hitta rätt Bakgavellift för det! Eftersom produktrekommendationen MyCargolift bestämmer den lämpliga Bär Cargolift utifrån fem uppgifter. Prova den direkt!

Starta MyCargolift

Ta reda på hur en Bakgavellift fungerar - HowToCargoLift

En fråga är av central betydelse vid professionella distributionstransporter: enkel och säker användning. Kvalificerade förare är trots allt en dyrbar tillgång idag och måste därför få optimalt stöd i sitt arbete. Därför erbjuder online-förarutbildningen HowToCargoLift driftsinstruktioner för din Cargolift. Med bilder och filmer. På elva språk.

till webbplatsen HowToCargoLift