Nedladdning av dokument

Bär Cargolift erbjuder dokument om det aktuella produktsortimentet för gratis nedladdning. Tillgängliga är:

De arkiverade ritningarna kan laddas ned med hjälp av serienummer via Bär Cargolift WebShop.

Ladda ner ritningar för standardiserade redskap

Monteringsritningarna visar alla möjliga monteringssituationer för den aktuella Cargolift-typen Om Cargolift-typen finns i flera armlängder så genererar sökningen flera monteringsritningar. Ritningarna är tillgängliga för det aktuella produktprogrammet för Bär Cargolift. De arkiverade ritningarna kan laddas ned med hjälp av serienummer via Bär Cargolift WebShop.

Alternativt går det att kontrollera om den aktuella Cargolift-typen kan monteras med hjälp av beräkningsprogrammet för montering eller genom att skicka ett ifyllt måttblad för kontroll till Bär Cargolift.

Cargolift-typ
Språk

Ladda ner måttblad

För att se till att fordonet och Cargolift-typen passar så bra ihop som möjligt görs en monteringsberäkning. Med måttbladet för Bär Cargolift kan du ange måtten som behövs för monteringsprövningen och därefter kontrollera monteringssituationen med hjälp av beräkningsprogrammet för montering eller monteringsritningen. I komplexa monteringsfall (t.ex. på fordon med låg koppling) möjliggör måttbladen en snabb och tydlig kommunikation med försäljnings- och teknikavdelningen hos Bär Cargolift.

Språk

Ladda ner monteringsmanualer

Bakgavelliftaren ska monteras på lastbilen - men hur? Monteringsmanualerna för Bär Cargolifts aktuella produktsortiment hjälper dig.

Språk

Ladda ner certifikat

Bär Cargolifts har olika godkännanden. Certifikaten för underkörningsskydd, draganordning för kulkoppling samt för lastsäkring är de som oftast efterfrågas. Dessutom hittar du här certifikat för elektromagnetisk kompatibilitet, PIEK och halkskydd för Bärs plattformsytor - alla för Bär Cargolifts aktuella produktsortiment. Arkiverade certifikat och andra certifikat än de tidigare nämnda kan laddas ned med hjälp av serienummer via Bär Cargolift WebShop.

Certifikat-typ
Cargolift-typ

Ladda ner bruksanvisningar

Bruksanvisningarna hjälper användaren att använda Bär Cargolift på ett säkert och korrekt sätt. Bruksanvisningarna för det aktuella produktprogrammet för Bär Cargolift kan laddas ned här. De arkiverade bruksanvisningarna kan fås i digital eller tryckt form via Bär Cargolift WebShop. En kompakt handbok med många bilder och filmer för en specifik Cargolift finns tillgänglig online på HowToCargoLift efter att ha angett serienumret - tillgänglig på elva språk.

Cargolift-typ
Språk

Ladda ner servicedokument

Med lite stöd och hjälp underlättas arbetet och ökar effektiviteten. I servicedokumenten har Bär Cargolift Service förberett reparationsanvisningar och ytterligare information för Cargolift. Service hotline hjälper gärna till att besvara dina frågor.

Arkiverade dokument och andra underlag, t.ex. kopplingscheman, kan laddas ned med hjälp av serienummer via Bär Cargolift WebShop.

Språk

Ladda ner broschyrer, foldrar och flygblad

Är du på jakt efter en särskild broschyr i digital form? Det är här du ska leta!

Språk